يکشنبه, 2 آذر 1393

عنوان : سامانه نقل و انتقالات دانشجويي دانشگاه آزاد اينترنتي مي‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، اسفنديار معاون دانشجويي دانشگاه آزاد در بيست و نهمين جلسه شوراي دانشجويي منطقه هفت گفت: سامانه نقل و انتقالات دانشجويي دانشگاه كه در حال حاضر به صورت اينترانتي است و با مشكلاتي نظير هزينه‌هاي بالاي تلفن، سرعت پايين و قطعي مكرر مواجه مي‌شود اما به زودي اينترنتي مي‌شود و با اينترنتي شدن اين سامانه اين مشكلات مرتفع مي‌شود.

وي افزود: جهت تسهيل امور مربوط به نقل و انتقالات دانشجويي در آينده‌اي نزديك كميسيون پزشكي در همه واحدهاي دانشگاه آزاد تشكيل مي‌شود.

در اين جلسه در خصوص مباحثي چون درآمدزايي اماكن ورزشي واحدهاي دانشگاهي، برگزاري جلسات به صورت ويدئو كنفرانس، صدور كارت دانشجويي توسط حوزه دانشجويي، تعيين تعرفه هزينه‌هاي خوابگاه‌هاي دانشجويي در مناطق و تمركززدايي از منطقه بحث و تبادل‌نظر و تصميماتي اخذ شد.

بازگشت           چاپ چاپ      نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر

پورتال دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامهرمز